Thursday, July 16, 2009

Home » » 193 Need your vote... please

193 Need your vote... please

Salam kawan-kawan ibu,
ingat lagi n3 semalam.. sudut yang buat mata ibu sakit..
I really need your kindness to VOTE for me.
Vote no 16 ya... /please
Please leave your comment di entry ini --> Vote Contest Rumahku Syurgaku
hanya taip " saya vote 16 "
Senarai penuh untuk semua peserta, boleh refer di entri ini --> Peserta2 Contest Rumahku Syurgaku
Terima kasih ya kawan-kawan.... /blush Undian anda sangat ibu hargai... tempoh undian bermula hari ni dan berakhir pada 18 Julai 2009

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

21 kawan ibu yang hebat:

miela77 said...

salam...iela da vote tau...no. 16..

tolong vote tuk iela gak...no 4

sya said...

dah vote kak yong.. go go chayok!

Hanz said...

Dah Vote Kakyong. Good Luck!

aKu PeNcHEnTa said...

ku dah vote mu wahai kak yong ku sayang..

atty's said...

wokeh kty vote ...gudluck kyong

mamanoa said...

don wory kak yong..i vote for you...;))

Rozy said...

kak yong,

rozy dah vote tuk kak yong!!
cantekk betoi grafitti tu kan..

miela77 said...

wah da ramai vote kak yong...chaiyukk

♥cybermummy♥ said...

Saya pun dah vote untuk kak yong .
go kak yong go !!! ;D

yatie chomeyl said...

gd luck kyong. semoga sudut kreatif anak kyong menambat hati voters hehe

kakyong said...

pada kawan2 ibu yang tolong VOTE..
jasa kalian Ku kenang.. :X
ade masa sampai 18 July... kawan2 ibu yang lelain, kalo sudi, silalah vote...

Mama Nazhan said...

kakyong..sebelum kakyong singgah blog saya..saya dah vote utk kakyong dah! hidup kakyong!:-/

MamaAirell said...

Good Luck KAk YOng

Yan said...

dah vote dah
yan rase kakyong ade peluang menang..
coz lain dari yg lain
plus organizerpun cam minat.. heheheh

Yan said...

kakyong... nak kacang botak!!!! mane contest yg nak bagi kacang botak tu??? hehe

AshAnas said...

dah vote kak yong... blh menang kot coz lain dr org lain nye gmbr... dpt cat yg blh jd whiteboard tu bes la kan... tingat kt makcik, dia suka bli ketas majong byk2, tempek kat dinding kasik anak2 dia conteng... siap bg amaran klu terconteng dinding, kena jilat ngn air liur smpai bersih... haha... takdela bdk2 tu mconteng dinding lg dah...

Watie Aziz said...

kak yong ..dah vote ....! hehehe

nadnye said...

vote Kak Yong..

MaMaMiE said...

kak yong,

you're voted by meeeeee...go..gooo..kak yong.!

UmmiKhayra said...

Salam kak Yong,

Dah vote tuk Kak Yong.. Lain dari yang lain.. chaiyok3.... Hhehehehehe

kakyong said...

salam kawan2 ibu... sudah 21 org yg vote ibu sehngga jam 7.30 ptg tadi.. Terima kasih. tiada kata seindah bahasa.. esok dateline ya, 18 Julai 12 tengahri.

sekian.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .