Sunday, July 5, 2009

Home » » 181 yayyyy!! menang..... :)

181 yayyyy!! menang..... :)

Buat kawan-kawan ibu,
Sebenarnya ibu ingat nak simpan dulu citer nanti.. nak tunggu dulu hadiahnya sampai.. tapi sebab ade makbudak ni dok meroyan jer... jadi bior le ku war-warkan.
Ingat lagi entri ku pasal gendongan dan giveaway pouch sling dari Big Eyes Shop. Dengan penuh rasa HEBAt.. ku ingin umumkan , daku lah antara yang bertuah yang telah berjaya memenangi pouch sling tersebut. Thanks Shada & Big Eyes Shop. You've made my day!!
Alhamdulillah, gembira sangat-sangat. At last, ada juga something yang ibu berjaya dapatkan untuk Aliya.

Pemenang yang seorang lagi adalah Wansteddy. Nak tahu apa persamaan kami... ?? Bertuah nya kami sebab dua-dua anak dara kecik kami nama Aliya... anak dara kecik daku Aliya Nadhirah, & anak dara kecik Wans, Aliya Damia. Kebetulan yang membahagiakan. Rugi lah pulak tak dapat berjumpa Wans, walhal 2 bulan Wans berada di Gerik.. Insya Allah, semoga ada peluang bertemu di lain kali.

Ini adalah notis dari Pn Shada.. terkejut juga daku tatkala bacanya di email... *tapi yang ini ku 'printscreen' dari kotak komen* jenuh ku cari yang email tu, dalam trash box pun tak ada.. jadi mungkin sudah ku delete forever.
Dan daku telah memilih yang ini. Maaf ya Wans, daku yang email dulu...
.
Ehemmm, pengumuman belum habis lagi ya... sebenarnya, ada satu lagi yang daku menangi... ingat lagi banner ini.
Untuk giveaway Hanz @ Charm Chameleon Chatterbox (CCC), kakyong tak buat entri di blog, hanya letakkan di kotak komen Hanz sahaja. Jadi dibawah adalah cadangan dari kakyong untuk hadiah 1st besday baby Hambali. Berkali-kali juga daku menjengah ke sini, rambang mata.. kalo daku ade duit sendiri, memang banyak yang ingin ku belikan untuk anak-anak. Namun begitu di saat akhir, pada hari due date 30 Jun 2009, jam 12.38 tengahari (dateline 3 petang), berjaya juga memilih 2 hadiah untuk baby Hambali.
Walaupun tidak memenangi hadiah utama, tetapi daku berjaya memenangi hadiah saguhati.. Thanks Hanz.
heheh, setelah mendapat gift certificate RM10 ni.. bermula lah era daku bershopping online... iyer ke.. harap2 ada lah rezeki anak2 nanti.
Berbaloi juga masuk contest dan giveaway ni... heheh.. ini lah pertama kali memang. Insya Allah, minggu ini dan minggu depan kakyong masih dalam mood nak masuk contest & giveaway. Maaf ya kawan-kawan, layan ajer lah entri ku yang tengah meroyan bercontest & ber'giveaway' ni.
Kakyong juga nak mohon maaf, sebab lately tak dapat nak balas komen dengan kadar yang segera, dan tidak dapat juga menziarah ke blog kawan-kawan dengan lebih kerap. Pada kawan-kawan ibu yang baru follow ibu, maaf juga sebab ada yang belum sempat kakyong balas ziarah.
Cuma nak mohon perhatian daripada kawan-kawan ibu yang dalam list ni. Sila lah tinggalkan link di kotak sembang @ di kotak komen. Kakyong memang tak dapat nak trace ur blog link.


Selamat berhujung minggu.
.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

42 kawan ibu yang hebat:

MatAhaRiKu said...

wah tahniah la kakyong..akhirnya..dapek juga ek..rezki aliya tu

yatie chomeyl said...

yeay...tahniah k.yong....jom kita menggila join contest2 lg

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Tahniah!!! Mmg REZEKI anak2 lah tu... :D

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! :)

MAMASYAZA said...

tahniah kak yong...berjaya gaks...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

tahniah kak :)

sitisifir10 said...

kakyongs,
tahniah!!! hihi...saya je sekarang ni mengalami penurunan maksima...maleh dah nak berebut2 masuk contest...wuwuuu

LeeN said...

congrats akak... :) akak, jemput ke blog leen. ada berita besttttt.. :)

Precious said...

Ihi hi hiii ... besstnyer dapat adiah! Tahniah! Tumpang hepi ...

ummumishkah said...

kan betul usaha tangga kejayaan..
tahniah kak yong, nanti blhlah bergaya dgn babysling baru! berbaloi lah kiranya masuk contest ni kan? :)

miela77 said...

Tahniah....amboi sampai ati kat iela meroyan...isk..isk..isk...

Ummi Hanie said...

tiada ape yg nak diucapkan melainkan... TAHNIAH..

bab2 shopping onliune ni Hanie dah biase gak laa..alhmdllh stakat n9 x kene tipu lagik la..mintak sempang jer..

p/s:kakyong,Hanie kat umah parents di Ipoh skang nih ... ;)

keloncot said...

Tahniah.. tahniah dan tahniah.. lepas nie boleh la melaram sambil berbabywearing :)

Dj Epoi said...

Salam..Kak Yong

Akak masih berpeluang untuk MENANG dalam contest Gua...eheheh Tunggu!!!!!!!

Buat sahabat2 Kak Yong yang ingin berehat di SUNWAY LAGOON...jom redah blog saya heheheh

adianiez AIDA said...

tahniah kak.
blog ni selain erat kan sillaturahim... dpt kawan baru... ia juga dpt beri hadiah! bertuah la sesape yg menang...

silversarina said...

Tahniah !!!

Macam2 dapat dan bertambah kawan2, tu yang best :)

kakyong said...

Matahariku/MamaQaypo
betui3x.. rezeki aliya & anak2.. baru ini lah nak merasa :D

Mommy SN,
tu lah daku ni pun terjangkit dgn Mommy SN & bbrp lagi mommies yg menggilai contest2 ini... ;;)

MamaSyaza/Zuhaini/cik intan,
mekasih.. jom join selagi ade gveaway & contest... :D

sitisifir,
menurun.. sungguh daku musykil.. ;))

kak Precious,
selama ari dok tumpang tgk kak jer dpt hadiah... ihik.. :p

UmmuMishkah,
lupa nak tanya.. apa kah hadiah yg fajar sumayyah dapat... :-/

meila77,
:))

Ummi Hanie,
brp hari kat Ipoh? email lah ke kakyong72 at gmail dot com.. nanti boleh bg no hp.. :)

nadnye,
yer.... pasni tunggu foto2 akan dtg dgn pouch sling baru.. ekekek... :D

DJ Epoi,
bila dateline contest u tu?
tak sabor nak tau keputusan.. :)

AIDA,
byk pekdah nya berblog ni.. yg penting, musuh usah di cari.. cari kwn ramai2 tak rugi... :)

R LEeN said...

tahniah2....

bestnye.....merasa dah kemenangan ek....

sy nth bile k.y0ng....

sya said...

tahniah kak yong..
seronok join contest kan?
walaupun daku tak pernah menang,
tapi memang suka masuk2 contest nih.. hehehe

Fid said...

tahniah ya kakyong!

azryna abdul said...

alhamdulilah....
tahniah kak yong :D :D

Nadiah Sidek said...

wah..kak yong menang ek! tahniah..tahniah! ;)

Ina Hashim said...

Bib

rajin sungguh awak masuk contest ek?baguslah tu...dapat gak menang kan..tahniah

sy skrg nih cam dah lemau sikit nak berblog..ntah nape

Che Ku Rosmiza said...

tahniah kak yong!!!

Che Ku Rosmiza said...

kak yong..jom meroyan layan contest2..

umi nuha said...

tahniah kakyong..pasni bole ar tempek gambar ngn pouch sling baru :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Dah lambat sikit nak wish Tahniah kat KakYong. ..
bila lah nak mula join contest nie...

Che Ku Rosmiza said...

kak yong! pe url web my toys and books tu??...tgh survey2 something untuk aqilah nie..

UmmiKhayra said...

salam kak yong,

tahniah kak yong... sekali 2 tu menang... :) best2....

Mrs.Anne said...

tahniah kak yong!

atty's said...

congrats kakyong..

10 said...

eeeemmmmm... tahniah2...

Ummu Syahid said...

Congrats kak yong... :D

Hanz said...

Kakyong, jangan lupa berposing ngan pouch baru tu yer. Kelas gitew!

ibu_umairah said...

taniah kak.yong...wahhhh nak celebrate kat ner tu.....nant hadiah wajip paparkan tau...nak tumpang gembira...hee.heee

ctzura said...

Tahniah kak yong....
tahniah wat ank2 kak yong jugak!

U-jin said...

wau....tahniah kak yong....mesti ler suka ank2 kak yong

ummuabdullahsyaakir said...

tahniah yea kak yong...rezeki kak yong n ank2...kalau dah beruasha insya Allah ada yang Allah akn bagi utk kita..kak yong doa2 lah saya najah exam nnt...tu pun 'contest' utk saya juga...hehe

kakyong said...

kak rina,
dpt ramai kwn tu yg best... dpt release stress terperap di rumah.. ;)

R Leen,
pertama kali merasa ni.. :D
Insya Allah, cuba & cuba.. janji seronok ..

sya,
jom sama2 meriahkan contest2 nih...

Fid, azryna, nadiah, ummikhayra, mrs anne, kakty, ummusyahid, ibu_umairah, azrina0307, umi nuha, che ku rosmiza, ctzura, u-jin, ummu AS, aten,
TERIMA KASIH... :D

Hez,
tu lah perasan gak lama hez tak update blog... bz tahap gaban ker? :|

Che ku rosmiza,
link tu sini
http://www.mytoysandbooks.com/

Hanz/ibu umairah..
yes.. nanti akan di tepek byk2 foto dgn sling pouch baru... :D

UmmiQaisara said...

Okies kak yong,dah dpt link tu, TQ so much!!!

UmmiQaisara said...

best nyer dapat adiah..daku pon tingin gak..uhukhuk...

MiszMama@Haslinda said...

murah rezeki kakyong n aliya.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .