Monday, July 13, 2009

Home » » 189 Tag yang sudah dijawab..

189 Tag yang sudah dijawab..

Silalah jengah ke Tanda Kasih.. kakyong dah menjawab tag

Nama2 ni, sila lah jengah ye... tengok anda kena TAG yang mana... :D

  1. mimi sally
  2. manjlara @ ibu akil
  3. Nadnye
  4. Rai
  5. Rossizam
  6. Mama SHinta
  7. Hanz
  8. Fiza ibu Iman
  9. Fae-Yust
  10. Mama_ Aqish
  11. ummiaqeef
  12. anaklaut
  13. amyatie
  14. hayatie
  15. PutraMama
  16. UmmuAbdullahSyakir
  17. UmmiHanie
  18. Umi Nuha
  19. Nonnie
  20. SyahNur

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

7 kawan ibu yang hebat:

ummiaqeef said...

alamak..kite kene tag ye..hehe

Fid said...

kakyong
i hutang lagi yaa...tak dan(aci???

MaMaMi said...

..heheh..timeseh kak yong krn x mengtag ku kali ini...

Ummi Hanie said...

saalm kakyong

err..yg list baru ni tag utk ape yer/(brtanye tanpe soal siasat trlebih dulu nih..hehe..nk shortcut le tu)

thanx yer sudi jwb tag ku itew..i'm looking 4 ur new tag !

RHEA said...

alhamdulillah.... kali ini rhea selamat.. :)

.:Fae-Yust:. said...

halamak in the list juger ka?

hehehe...

nikhazifah said...

kakyong..rajinnye menjawab tag..byk lagi ke hutangnye..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .