Wednesday, July 1, 2009

Home » , » 178 TOP KOMENTAR JUN 2009

178 TOP KOMENTAR JUN 2009

Ni senarai komentar Terhebat, kawan-kawan ibu yang rajin meraikan kotak komen daku sepanjang bulan JUn 2009.

Kakyong senaraikan nama kawan-kawan ibu yang telah memberi komitmen yang sangat HEBAT.. oleh kerana bulan Jun 2009 jumlah entri Catatan Ibu adalah 33, maka jumlah komen yang separuh daripada senarai akan dimasukkan dalam senarai. Sila juga ambil maklum, komen2 di Tanda Kasih juga diambilkira untuk pengiraan komen Jun 2009.

Dan kakyong juga nak minta kawan-kawan ibu, sila lah link kan blog Tanda kasih ke blog kalian. :flower:

Jadi bila setiap kali kakyong update entri baru (samada menepek award @ menjawab tag), kalian akan tahu. Kesibukan di akhir2 ini telah tidak memungkinkan kakyong untuk menziarah ke setiap blog & inform ade award untuk mu.

aiseh, watermark Catatan Ibu telah menutup jumlah komen syahadah. 17 yer syahadah.

Jadi pemenang award bulan Jun 2009, jatuh pada Yan. bulan lepas pun menggondol award yang sama.. so bulan Julai ni sapa yang berani nak cabar Yan. Juara bertahan ni.

:pompom: yaayyy!!! besor award ni Yan.. pepandai le nak kecikkan yer... heheh, sengaja ku buat besor.. bior nampak HEBAt gitu...

Dan ini pula ranking semua kawan-kawan ibu yang telah rajin beramah mesra di Catatan Ibu & Tanda Kasih sepanjang Jun 2009. terima kasih yer kawan-kawan. kalian memang Hebat sebab sudi melayani entri2 di Catatan Ibu.

Ranking Jun 2009
1 yan
2 syayassir
3 ummumishkah
4 Syahnur
5 U-jin
6 Yatie mommy SN chomeyl
7 kak atty
8 miszmama
9 fid
10 sitisifir
11 syahadah
12 Hanz
13 Mama Syaza
14 Aida
15 nadnye
16 zuhaini
17 MamaQaypo
18 Queen Precious
19 Miela77
20 kak Rina
21 Ummi Hanie
22 Ummi Khayra
23 DJ Epoi
24 Noy
25 Dayah
26 ctzura
27 mama emma
28 mama shinta
29 maMaMi
30 wansteddy
31 ibu_umairah
32 kak Has
33 Mama Nazhan
34 Mama Tiara
35 matahariku @ Jun
36 Ummi salsabila
37 10 @ aten
38 Ash Anas
39 Mama Zara
40 Ummu_abdullah
41 Yati xstitch
42 zieha
43 cikintanurulfateha
44 CT
45 Cybermummy
46 hotmummy
47 Leen
48 Mommy Lyna
49 Mrs Anne
50 Qay
51 Rhea
52 nadiah
53 abqar|
54 Amizah
55 amyatie
56 Asniza
57 Azzul @ liza
58 ct rahani
59 Dia @ QIQA
60 Eus
61 Fae-Yust
62 Ila Mama Faiz
63 Ina mama nabila
64 kak azlina
65 Mirah
66 nikhazifah
67 Normaliza
68 nurdaniella
69 Opah
70 Reen
71 Umi Nuha
72 UmmiAqeef
73 watie aziz
74 R Leen
75 anaklaut
76 AyuArjuna
77 Azzamoro
78 Che Ku Rosmiza
79 Chempaka
80 cintamanisz lite
81 Damaiinx
82 Fazahra
83 Fiza
84 Hayatie X
85 Ibu Aqil-Aqilah
86 Ibu_arifa
87 kak luna
88 Kak wani
89 kak Yati NB
90 lizabujang
91 Mama Aqish
92 Mama Danish78
93 Mama Miya
94 Mama SS
95 MamaAirell
96 Mrs Imran
97 Pak Latip
98 Anak Pak utuh
99 QM
100 siti nurbaiya
101 Suria
102 Sweetfiza
103 Yati salem
104 zety zin
105 zh-ena
106 Ayahnde Pengasas
107 QQ
108 chik star
109 cikJeela


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

28 kawan ibu yang hebat:

sharini said...

Salam Kak Yong,

Hehehehhe walaupun bukan top ten saya dalam ranking top 25.. ( ni buat sendirik nih.. ) Bangga2... :D

-Ummi Khayra-

Precious said...

Ih hihhh ... macam nak bagi hadiah jer ...

MaMaMi said...

Salam kakyong, makin merundum rangking ku itu....huhuhu....jarang dpt masuk sbb byk komitment dlm minggu ni. Ape pon, makmi happy sesgt sbb still masuk ranking ahkak...ngeh².

yatie chomeyl said...

no 6 plak bulan ni...okeh, usaha lg ekekekee

atty's said...

wah..nama kty pun ado,
kty pun sjk tak bapa sehat..tk dpt nak blogwalking sgt..

ummumishkah said...

kami stick kat blog kak yong sbb blog ni hebat!
tq yer utk apreciation ni!

umi nuha said...

wah hebatlah kakyong.huhuh..ni nak kena berusaha gak untuk ada dalam ranking nih :) kalau jdk top komentar bole mintak blanja mkn mi rebus ni..heehhe.. <--- kakyong : huh, mls tinggal komen ada hati nk suh blnja mi rebus **reka.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hehe.. MaMa x sempat nak catit ranking JUNE... camne nak TRACE balik ek?

MAMASYAZA said...

tahniah to Yan..juara bertahan...tahniah utk semua

MatAhaRiKu said...

hehe..tak sangka tersenarai gak..sonok arr kyong ade bg award ni n special buat sendri lg..

tHrEE oF us said...

herkk?? saye pon hade gak ke kak yong? huhu!! nnt saye akan cube merajinkan jari mengomen ye..

Hanz said...

Terima kasih, Kakyong!By the way, Congratulations! You are one of the Consolation Prize Winner!Check it out! :p

Zety Zin said...

anda telah ditag. sila ke blog saya :)

10 said...

emmmm.... rajinnyer kakyong bagi award kat kawan2 ek... lebih kurang mesra alam gitu.... i like it... tahniah pada yan ek...

syahadah said...

nasib baik bgtahu jmlah komen sayaa...klu tak saya majuk tk nak komen lagi..hahahaha

Mama Shinta Musraika said...

nak juga mencabar Yan.. tapi slalu ku terhang bila masuk blog kakyong.. so.. ku jadi juara dari belakang jer wakakakka...

Ummi Hanie said...

salam k.yong,
ohh daku brada di tangga ke-21..mmg xsmpt sgt laa nk round2 smua blog sambil tempek komen .
yg amne sempat tu kire brtuah laa...hihiii...
kakyong n kak yan mmg top commenter di blog Hanie..syabas2 =)

p/s:tp Hnaie xbuat entry ttg top commenter..xper ekk ?

sya said...

wah, saya no. 2 tertinggi?
hehehe...
err, nampak sangat saya ni suka mengomel kat blog kak yong.. :P
bestnya boleh tengok top comentator.. wordpress tak boleh lah.. huhu

adianiez AIDA said...

wah... aida pun tersenarai ?
no. 14 lagi... he he he...
tq kak...

AshAnas said...

eh...ade masuk dlm senarai jugak, hihi... thanks kak yong!

kakyong said...

Buat semua yang respond,
terima kasih, kakyong sgt2 hargainya..
semoga puashati dgn performance Jun 2009 ;)
walaupun ade yg jrg2 masuk, tp utk bulan ni shj ade juga 109 kwn2 yg beramah mesra...

sya,
hari tu fid ade bg link plug-in utk top komentar, memang itu utk wordpress..
cuba try link ni
Top Commentators Widget
http://webgrrrl.net/archives/my-top-commentators-widget-quick-dirty.htm

mamaqaypo,
jgn risau, kakyong ade printskrin mama punya, esok kakyong publish blog2 yg kakyong kuat meroyan... :))

Fid said...

'fid' tu I la kan??hahaha
kak yong...kak yong mmg rajin sbb tu i kata u 'ganas'!

ibu_arifa said...

eh, nama saya pun ada dlm list tu yer.. happy nyer.. w/pun angka tu amat besar..ttp kadang2 tak sempat nak drop komen..dtg baca or tgk tip2 nk mekap bloga jer..tak pe lain kali saya drop komen lagi..

kakyong said...

Fid,
'ganas' yer daku ! tapi daku tak sempat nak mengganas di blog FID... ~x(

ibu_arifa,
sila lah, ku suka kwn2 yg mengomen.. :D

ummuabdullahsyaakir said...

kak yong,walaupun daku tak tersenarai,tapi ku tetap suka datang ke blog kak yong tipa2 kali bukak blog...

kakyong said...

ummu AS,
tak per.. previous month kan aini tgk dok berjuang dgn imtihan... kakyong doakan semoga najah.. & semoga internet connection di rumah cepat recover.. so boleh merempit cam dulu..

nipun kakyong perasan byk juga blog yg aini merempit... :))
bukan apa, sbb seme n3 kwn2 yg kakyong komen, dah subscribe kotak komen.. sekali mlm td tgk berlambak2 komen dr aini plak... hahahh... ni betui2 balas dendam yer... ;;)

Yan said...

ekekekek juara bertahan kata kak su eh... hehehe

thanx kakyong...
award khas gittu

MiszMama@Haslinda said...

8..hmm i very like this number..tengkiu kakyong.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .