Monday, July 20, 2009

Home » » 198 kakyong's shoppe & menang lagi ... yayyy!!

198 kakyong's shoppe & menang lagi ... yayyy!!

Salam buat kawan-kawan ibu,

1st of all, kakyong nak menjemput kawan-kawan ke Kakyong's shoppe. Untuk kedaionline kakyong tu, sengaja kakyong guna wordpress.. sebagai langkah untuk memahirkan diri menggunakan wordpress. ;) Segala pertanyaan tentang kakyong's shoppe sila tinggalkan di blog tersebut ya. Sokongan kawan-kawan sangat2 ku hargai.

2ndly, nak beritahu... kakyong menang hadiah saguhati untuk contest sudut terburuk anjuran mamaD. Hadiah hanya akan sampai 2 minggu lagi... jadi memang tak tahu lagi apakah hadiah itu. Bila dah terima nanti kakyong buat entri. Keputusan penuh, boleh tengok di entri ini ==> PEMENANGNYA!!!!!!!!!!

Tahniah mamaD kerana telah berjaya menganjurkan contest ini.

Tahniah untuk makNgah miela, dapat no2... tak sesia melobi kawan2 untuk mengundi. Kakyong sempat melobi mama Nazhan @ Bai jer.. heheh, itu pun mamanazhan dah vote kakyong dulu sebelum kakyong datang melobi. Btw, kakyong sangat musykil sebab nama mamaNazhan, kakty & watie aziz tiada dalam komen n3 untuk undian, walaupun 3 orang kawan ibu ni ade inform ade vote untuk kakyong.

Pada kawan2 yang telah vote kakyong, 23 nama semuanya.. Insya Alllah, nama you all ada dalam list... dah semak banyak kali untuk pastikan kakyong tak miss nama2nyer...

Sila lah terima hadiah penghargaan alamaya ini... sebagai tanda ingatan kakyong memang begitu hargai jasa kalian.

nama2 yang dalam senarai ini, sila ambil ya...

  1. mamanoa
  2. rozy
  3. akupenchenta
  4. miela77
  5. syayassir
  6. catlinafly
  7. cybermummy
  8. hanz
  9. me n de alisha
  10. AshAnas @ shira
  11. Mommy SN @ yatie chomeyl
  12. U-jin
  13. Mama Airell
  14. PFA-Now Everybody can smell good
  15. ctrahani
  16. DNNA
  17. Nadnye
  18. MamaMie
  19. ibu_arifa
  20. Mrs Anne
  21. UmmiKhayra
  22. Yan
  23. Miszmama
Dan, kakyong masih lagi dalam debaran menanti beberapa lagi pengumuman contest dan giveaway ... ;;)

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

29 kawan ibu yang hebat:

sya said...

thanks kak yong..
tahniah, berbaloi juga saya vote.. hehehe
wah, saya dah jenguk kedai online kak yong tu..
tapi, susahnya lah saya nak makan haruan ni..
tak baik kan, rezeki Allah...

ummumishkah said...

tahniah yer kak yong atas pembukaan kedai online kak yong... terima ker order dari luar ipoh.. :)
Dan murah rezeki kak yong yer byk menang contest...

Hanz said...

Ala Kakyong, small matter jer..sat2 lagi nanti Hanz lak nak kena raih undi kakyong kot2 terpilih Breastfeeding Photo Contest tu..

esok hanz tepek...thanks!

nadnye said...

rezeki melimpah ruah nie...:)

atty's said...

tahniah kyong atas pembukaan kedai..
dan tahniah..menang contest

lily azliyana @ mama zara said...

Tahniah kak yong menang contest lg. ade bace utk entry sudut terburuk tu tp ntah mcm mane soo lupe nk pergi mengvote. sori bbyk yek..=p

n 2ndly, congratz kak yong atas pmbukaan kedai online. nmpaknye dh maju setapak lagi kak yong di alam blogging..hehe..

MAMASYAZA said...

tahniah kak yong...menang gak la kiranya tu...best..best

MiszMama@Haslinda said...

congrats kak yong, chaiyok-chaiyok untuk next contest n giveaway..murah rizki

MiszMama@Haslinda said...

nanti kite amik adiah tu ye..

U-jin said...

tahniah kakyong...hehe...
ntima kasih adiah tu....insyalah akan ditepek...

Ummi Hanie said...

salam...

tahniah dpt consolation prize..

gudluck in other contests too..

kali ni Hanie miss bbrp contest atas sbb2 trtentu..brtemu di lain contest ya kakyong

Dj Epoi said...

Kak Yong ...
Gua dah bilang siang2 bukan tak mau Vote Kak Yong.....tuh arrrrrrr si MIELA tuh siap rasuah Gua awal siut!!! hehehehheh....

Contest...Tungguuuuuuuu!!!!

kakyong said...

sya,
x pandai makan ikan haruan ker?

Ummumishkah,
kalo order ikan kering haruan/puyu/sepat.. satu m'sia diterima ... heheh ;)
tp kalo nak haruan segar @ hidup, sekitar Ipoh jer lah...
Alhamdulillah, masih meroyan lagi ni nak bercontest.. :D

Hanz,
kakyong pun nak join gak breastfeeding foto contest tu.. hahah, camner.. vote each other... ahaksss.. :))

nadnye,
Alhamdulillah...

kakty,
mekasih mekasih... :)

mama zara,
x per, nanti kalo ade contest2 yg kena nak vote, meh le tolong vote.. heheh..:))
mekash.. kedai online ni, percubaan utk market haruan kering.. belum buat marketng pun lagi ni.. just announce kat sini jer dulu.. nak bergerak pelan2.. :D

mama syaza,
mekasih..

miszmama,
jom kita meriahkan lagi contest2 & giveaway...

u-jin,
hadiah x seberapa.. sudut buruk rumah ku ajer.. :))

Ummi hanie,
sama juga utk ummi hanie.. Insya Allah, byk lagi contest & giveaway..

DJ Epoi,
tak pe nanti sure miela bg pekasan sebungkus tu... :D
x sabor nak tau keputusan ni... ;)

SNAS said...

Tahniah kYong

SyahNur said...

congrate kak yong!
semoga sukses!
akirnya kak yong jumpe jugak luck dlm contest n giveaway ni.. cayalah!

Rozy said...

tahniah kak yong, menang and dah ada kedai sendiri...

makasih banyak-banyak... pestaim nih rozy dapat award whatsoever... hehehhehehe

10 said...

yeayyyy... menang... tahniah... walaupn saguhati tp tetap dpt hadiah kn...

ZiE FauZi said...

tahniah,k.yong...murah rezeki la tul...hehehehe...

MaMaMiE said...

Alhamdulillah dan tahniah kak yong, atas rezeki Allah yang melimpah ruah. Semoga Allah mempermudahkan segala² urusan akak.

Tima kasih atas award ni erk, sat lagi makmi tempek....syg akak....

miela77 said...

Tahniah kakyong...tu yang iela cite ngan cik abgku ...adik beradik menang huhuhuhu....tengah mendung nie...tenet problem...daku pun problem...blk dr klinik...singgah tenet kat cc jap...hlgkan tension...esok klu x de paper hal...daku tenet blk..

ummi afifah said...

tahniah kak yong dah buka online shop n mmg byk contest ye..

Anne said...

tahniah kak yong..

♥cybermummy♥ said...

kak yong tima kasih dan tahniah sbb menang.
Dan blog comment saya dah ok :P

adianiez AIDA said...

tahniah kak...
rezeki anak-anak ler tu.
mereka yg 'mencantikkan' ruang yang dikatakan buruk tu... hi hi hi...

Precious said...

Hi hii ... tahniah! congrats! Tumpang hepi. Sori yer tak vote. Tak terkejar lah ... hoping to be able to vote suatu ari nanti ...

DNNA said...

Congratulations KY!!
Teruskan usaha ..
Pasni ada breastfeeding photo plak ye??
Chaiyok!!!
:D

kakyong said...

terima kasih semua atas ucapan Tahniah...
jom join contest kakyong bulan Ogos nanti ya..

ummi qaisara said...

tahniah atas pembukaan kakyong shope.
Selamat maju jaya!!

kakyong said...

ummi qaisara,
baru nak mengorak langkah.. tak macam ummi yg dah lama... ;)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .