Wednesday, July 15, 2009

Home » » 191 KedaiGaban Giveaway

191 KedaiGaban Giveaway

Ibu mencadangkan header description yang ini untuk tuan empunya kedaigaban.
kenapa?

Walaupun sekarang kedaigaban hanya @ mungkin baru menjual kain kapas dari China, tetapi tuan punya kedai gaban juga memiliki kepandaian menjahit yang ibu kira dalam kategori mahir * berbanding daku yang hanya tahu jahit lurus ni :)) *

ini adalah koleksi beg tote hasil kreatif puan gaban.. lawa kan... ;)
ini pula hasil sulaman riben & sulaman manik...
Puan Gaban,
ibu kan berkenan sangat dengan hadiah yang ditawarkan ... apron & mitten...
kenapa ibu berkenan sangat2..???? sebab apron yang ibu pelasah hari-hari ni...
dah lusuh, kusam dan bertahi lalat.... :( sudah tidak cun lagi... jadi ibu nak lah yang baru... yang puan Gaban jahit sendiri dengan penuh kasih sayang tu... :X
Kawan-kawan, daku memang belum habis meroyan melayan giveaway & contest, kali ini dari blog Gaban Site, a lady from the Land of Headhunter.... ;)
tarikh tutup nya esok 16 Julai 2009, sempat lagi nak join ni... meh klik kat banner bawah ni...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

12 kawan ibu yang hebat:

NaDiaH SiDeK said...

hehe..kak yong..kak yong...bab2 contest ni mmg cepat. good luck kak yong! ;)

azarre said...

Lawa sangat tuh kain nya kak yong... Smoga jaya di kontest... salam...

♥cybermummy♥ said...

Kak yong memang hebat.
Gudluck kak yong .
semoga berjaya . :P

miela77 said...

Amboi, kakakku ni pun rajin join contest apa...menang lak hadiah....daku teruja nak join tapi bz tahap gaban cam ne nak join contest kedai gaban nie....try ari nie klu sempat...draft dah bersawang tuh...huhuhu

atty's said...

kak yong..beg tu cantek..ar.

MAMASYAZA said...

kak yong...memang hebat...gudluck kak yong semoga berjaya mendapat apron n mitten tu

UmmiKhayra said...

Salam Kak Yong...
Heheheh gud luck... banyak ni contest kak yong join... Kalau sudi meh la join contest saya pulak.. :)

http://little-khalifah-and-us.blogspot.com/2009/07/romantic-get-away-contest.html

Mrs.Anne said...

good luck kak yong

kakyong said...

salam semua,

terima kasih atas ucapan gudluck..
memang cantik2 hasil tangan puan gaban ni..
warna material yg dipilih utk beg & wallet pun sgt ceria & cantik dipandang mata... ;)
rasanya ade ternampak dia jahit/buat baju kurung pesak gantung..
la ni tgh hot baju kurung pesak gantung...

adianiez AIDA said...

good luck kak yong...

adianiez AIDA said...

anyway, best nyer la if kita ada kemahiran jahit menjahit ni kan... byk benda kita bleh buat sendiri or utk org...
apron & mitten pun buat sendiri... puas hati!

kakyong said...

Aida,
kalo kakyong pandai menjahit & ade mesin jahit sendri, dah lama belasah jahit baju anak2 dara ku ini... tp nak dpt kan mesin tu pun, bukan boleh main mntak2 camtu jer... :))

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .