Tuesday, June 30, 2009

Home » , , » 176 Notis : award & tag (STICKY MODE)

176 Notis : award & tag (STICKY MODE)

ENTRI TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH

Kawan-kawan ibu,

kakyong sudah tepek award di galeri TANDA KASIH.. sila lah jengah yer..

Lebih banyak award akan ditepek nanti *demi untuk mengurangkan hutang list KIV*


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

10 kawan ibu yang hebat:

Yati Salem said...

hi dek..leh tak kita tukar banner/link,kasi tau akak bila dah post ye..thank

jenguk2 lah ye handmade jewelry buatan akak sendiri ye

http://www.riqzmiecreation.com/

Yan said...

noted!

tak kesahla manepun akak nak letak.. maceh yerk

sya said...

kak yong, entah kenapa word varification tu tak kuar kat page tanda kasih...
saya komen kat sini ye..

saya dah buat tiga2 tag kak yong...
terima kasih kak yong... :P

ct rahani said...

k.yong.. utang dulu tag tuh k.. hehehe..

Che Ku Rosmiza said...

Assalamualaikum tuan rumah..pertama kali singgah blog kak yong nie.mmg meriah blog nie..hehe...kak yong camne nak letak gambar sebelah url tue?? Leh tunjuk aja x? :x

ANAK PAK UTUH said...

Rajinnya... layari blog dan rajin buat komen ..tahniah! pandai jaga hati kawan kawan

kakyong said...

Yan,
award Yan tu belum lagi ditepek.. Insya ALlah, ari ni akan tepek.. sori yer...

sya,
mekasih, rajin sya ni. WV utk Tanda Kasih, kakyong dah turn off.. tak perasan ade WV.

ctrahani,
ok tak kesah. :)

che ku Rosmiza,
sila refer pada entri kakyong yang ini
http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/kongsi-beberapa-tutorial-blog.html

Anak Pak Utuh @ en Pengeluaran tanaman, :)
Insya Allah, mencuba yang terbaik.. kalo tidak dpt kerap mezirah , tetap diusahakan juga...

zieha said...

tahniah berjaya langsaikan utang...hik3x..maju ke depan k.yong:)

CT said...

Salam kakyong,

First time ni datang blog kakyong. Salam kenalan ya..

by d way...kite jadi rakan nanang kakyong ek

ABDUL LATIP said...

Nak jadi kawan yang hebat :)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .