Monday, June 1, 2009

Home » , » 145 Ranking Pengomen Tegar

145 Ranking Pengomen Tegar

Salam semua kawan-kawan ibu,

Hmmm.. yang ini pula adalah ranking kawan-kawan yang rajin memberi komen di blog ibu. Ini adalah komen yang terkumpul dari Januari hingga May 2009. Jadi ini bukan ranking utk bulan May sahaja. Award pengomen terHebat hanya diberi untuk bulanan sahaja yer.. So, esok baru diumumkan siapakah pengomen terHebat untuk bulan May 2009.

Gatal plak nak tukor Top Komentar jadi Pengomen terhebat.. *fikri suka sebut perkataan HEBAT instead of bagus or good.. kalo ayah/ibu buat perkara yang fikri rasa bagus, dia akan sebut Ayah HEBAT.. ibu HEBAT.. ntah dari mana dia dapat perkataan tu ibu tak pasti. Sebab ibu jarang @ tak pernah rasanya guna @ ajar dia guna perkataan tu. *

Jadi, ini lah ranking pengomen tegar.. terima kasih kerana sudi membaca, melayan & beramah mesra di kotak komen ibu. Ibu hanya letakkan ranking utk 75 orang ajer yer.. jumlah @ bilangan komen pun sengaja ibu tak paparkan..

Ranking Pengomen (terkumpul dari Jan hingga May 2009 )
Nama
1 UmmiSalsabila
2 MamaSyaza
3 Nadnye
4 Yan UmmiAbbiQis
5 Yatie Chomeyl Mommy SN
6 Hanz
7 SyahNur @ Nurul
8 Ayahnde Pengasas
9 Mama Shinta
10 Syahadah
11 Reen
12 Zieha
13 Ina Hashim @ hez
14 Ummu Abdullah Syakir
15 Mama Emma
16 MaMaMi @UmmiCa
17 Noy
18 U-jin
19 Ummi Hanie
20 Kak Has
21 Eus
22 Kak Rina
23 Erisya Nor
24 Hazia
25 Rai
26 ChikYang @ Ibu Akil
27 dayah
28 Dinie Dinar
29 Putra Mama
30 Ummi Hakim Iman @ Fae Yust
31 Ummu Mishkah
32 Maklang
33 Mama Zara
34 Miela77
35 Nurdaniella
36 Ummu_abdullah
37 Harieusoff
38 Lady Qay
39 Opah
40 Syayassir
41 Hayatie
42 Mommy Lyna
43 Normaliza
44 Pengeluaran Tanaman
45 Dj Epoi
46 Ibu Umairah
47 Ila Mama Faiz
48 Kak Luna
49 Mama Aqish
50 QQ
51 Rossizam
52 Salwa @ Ibu Kauthar
53 Siti Sifir
54 Zuhaini @ Ibu Alia
55 AbQari
56 Amyatie
57 Atty
58 Dalam Mandala Kenangan
59 Kak Nik Fauziah
60 Kak Yati NB
61 Kirana
62 MamaDhea
63 MaMaQaYPo
64 Puan Fid
65 Rizza
66 Tice Su
67 Uncle Din Mountdweller
68 Fiza
69 Kak Wani
70 Mamamat
71 Muhammad Azli Shukri
72 Queen - Precious
73 Sheik Helmi
74 Syareena
75 Nonnie78

Hmmm.. camana?


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

18 kawan ibu yang hebat:

Hanz said...

Hi, hi, memang rajin chat-hop pastu vis-a-vis ngan kakyong...kakyong pun rajin chit-chat ngan ku kat chatterbox ku...semoga silaturrahim berpanjangan....

yatie chomeyl said...

yea no 5 plak hik3x... ;)

Lizabujang said...

Salam Yong...
bila i baca topik "Ranking Pengomen Tegar", u tahu apa dalam kepala otak i Yong????? Hehehe...layan blues la pulak. Hehehe....ingatkan yang itu...takkan Yong fikir itukan.....cuti ini buat otak akak masuk virus .....huhuhu.

Yatie said...

amyatie nk puji KY sbb rajin bangat mengemas blog.. huhu

syayassir said...

:-o
hah? pengomen tegar ke 40 pulak?
huhu..
saya sungguh malu..

syahadah said...

ranking ke 10..
the lucky no 10!!
thanks kak yong..u rocks beb!!
hahaha

zieha said...

hik3x zieha tegar yang ke 12 ye..wah no 12 tu?? sama la tarikh hari lahir ku:) cayalah..mmg k.yong punya blog beshh sbb rajin hapdet..tk mcm blogz zieha..hik3 ,minggu dpn blogku bersawang balik arrr:P

ummumishkah said...

eh.. ummumishkah pun masuk list? ehehehe

Fid said...

kak yong puan fid tu sapa???

Yan said...

yer yer yan carik name yan... name yan as Y.A.N
tp tak jumpe name pendek 'yan' tu...
rupe2nye akak tulis yan ummiabbiqis.. hahahah saya the lucky no. 4!!!

Yan said...

wah kak.. smpai no. 75 tuh..

ermm word 'hebat' tu yan rase dia tgk kat tv tu.. katun2...
rase yan cam penah dengar.. tp tak sure katun yg mane satu..
jim jam n sunny ke.. atau mane2 kartun kat cenel 611,612,613 yg cakap melayu.. skang kan dah byk yg aleh bahasa melayu

anak laut said...

saya pun nak ada dalam senarai la lps ni...:)

kakyong said...

salam semua,

harap2 dpt faham yer membezakan ranking pengomen tegar & ranking pelawat.

siapa yg tinggalkan komen @ beramah mesra di kotak komen, maka komen2 nya akan di'kira' oleh Mr yahoo-pipe-line... :D

siapa yang masuk ke blog kakyong menggunakan link dr blog nyer, maka Mr histats akan trace blog anda & link blog anda akan dipaparkan di senarai referral.. jika anda masuk ke Catatan ibu melalui google reader @ blog org lain @ mn2 search engine, maka link anda tdk dpt di trace..

sekian harap maklum... :D

U-jin said...

haaha...rajin gak haku ni...masuk dlm list ..hehehe

SyahNur said...

wow.. kite rangking ke-7 la.. bangga kejap w/pun no.7.. hehe..

nadnye said...

Salam Kak Yong..
ku no 3 ;;) ... nak cerita juga Kak Yong antara kenalan terawal dalam dunia blogging nie.. kerap memberikan komen2 dan nasihat2 yang bernas kepada newbie macam aku nie...
ku pun kerap ke blog nie dan blog satu lagi.. sebab banyak ilmu baru ku belajar..
semoga persahabatan berpanjangan.. :D

Normaliza said...

uih..terselit jugak nama saya ye? Hehe..

Ummi Hanie said...

wah3x Hanie ade gak yer ... lucky number 19..

Hanie bukannye xnak komen byk2..kadang tu nk update blog sndiri pun xsempat , ni ade 1 misi pnting xsiap2 lagi kakyong ..doakan Hanie yer..

tp Hanie rase mmg blog kakyong yg plg byk dikomen oleh Hanie (bukan sbb nk masuk ranking yer...)Syabas kerana telah berjaya menarik perhatianku ..cewwahhh

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .