Saturday, June 20, 2009

Home » » 166 Gimnas in the making

166 Gimnas in the making

Anis really love to play with ball.

sometime she will kicks the balls.

sometime she just throw the ball.

video

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

9 kawan ibu yang hebat:

silversarina said...

Comel sangat kanak2 riang tu ...kisses for both of them :)

miela77 said...

Rindu la dengan cik kak dua org tu...minggu nie pakngah takde...makngah tak dapat g sana, minggu lepas g umah opah pun tak sempat singgah. Bawa opah beli barang sampai malam. Nanti kalau free leh g sana. Kak Mira pun sibuk tanya bila nak g umah mak long.

Yan said...

dah besar sok.. mesti orang ingat dua beradik ni kembar.. heheh time skang tak nampak lg..

syahadah said...

tahniah..nanti masuk sekolah sukan bukit jalil kawan dgn anak untie taw..tiap2 mggu untie hada bagi laporan dekat ibu..

MAMASYAZA said...

sronoknye diaorg bermain bersama..bergumbira

Precious said...

What did mom do? Join in? Hiks!

MiszMama@Haslinda said...

gimnastik berirama gaya bola..

U-jin said...

haha..sronok nya x yah kerja bebudak ni...main jer...jeles taw

kakyong said...

kak rina,
dah kiss dah, heheh... :D

eila,
sori.. tak leh nak call @ sms, hp kena blok la pulak.. en ayah telah lupa nak bayor..

Yan,
tak pasti lah pulak.. tunggu je lah nanti.. adakah nampak kembar @ tidak.. heheh.. ;))
anis kulit cerah, aliya ni hitam manis... anis rambut gerbang, kalo tak diikat.. adoi.. sakit mata memandang.. aliya pulak rambut lurus.. tak sikat pun tak per... :D

Hada,
tu yang nak dengor tu... :D

Mamasyaza/U-jin,
memang koje main jer 2-2 org ni.. sonok jer, dari celik mata sampai ke malam... :))

kak Precious,
daku pun tingin gak nak join sekali.. kalo lah ade bola yg besor tu... ;;)

miszmama,
hahah,,, masa pregnant kat anis dulu suka tengok sukan gimrama.. bukan setakat dtp tengok pakaian depa lawo2, & body kurus sekeping tu.. tp juga bdn yg elastik meliuk lentok... :D

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .