Monday, June 1, 2009

Home » , » 144 Ranking pelawat Catatan Ibu

144 Ranking pelawat Catatan Ibu

hari ni tak sempat nak celoteh panjang2... mari tengok di manakah kedudukan kalian pada bulan May 2009.

heheh.. entri ni memang nampak sengal sket.. orang lain tak kepoh-kepoh pun nak tayang saper pelawat @ pengunjung blog depa. Tapi sajerlah ibu nak tepek juga, untuk rujukan ibu di masa akan datang..

1 kak yati NB
2 Siti Sifir
3 MBP
4 Kak Rina
5 Ayahnde Pengasas
6 Hanz
7 Yatie Mommy SN
8 Kak Nik Fauziah
9 Mama Zara
10 Noy
11 Yan Ummi Qis
12 Ila Mama Faiz
13 Pn Odah Ummi Aufa
14 Susu Ibu.com
15 Mama Shinta
16 Nadnye Mama Sara
17 Syahadah Mama Diera
18 Ctzura
19 MamaSyaza
20 MamaQaypo
21 Mommy Lyna
22 Hez @ Ummi Ina
23 Syayassir
24 Rizza
25 Zieha Ibu Firas
26 AmYatie
27 Mama Emma
28 Mama Nazhan
29 U-jin
30 Kak Has
31 Ummica @ Makmi
32 Abqarian
33 Hayati EP
34 Ibu Umairah
35 Marya
36 Zeti
37 Mama_Aqish
38 Rai
39 Yati xstitch
40 IntanHijau
41 Puan Fid
42 UmmuMishkah
43 IdaNizam
44 Putra Mama
45 Qay
46 QQ
47 Mrs Imran
48 Nurdaniella
49 SyahNur
50 Dinie Dinar
51 Ummi Khayra
52 Ummu AS
53 Dayah
54 Fiza
55 kak Luna
56 Miela77
57 Reen
58 Ummu Abdullah
59 Eus
60 Wansteddy
62 DJ Epoi
63 fae-Yust UmmiHakimIman
64 fajaril
65 kray2005
66 Mama Tiara
67 PG
68 Syahrina
69 watie Aziz
70 Aida
71 Leen
72 MamaLuq
Sekian, terima kasih.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

25 kawan ibu yang hebat:

ummumishkah said...

rajin sungguh akauntan ni buat analisa... :)

Fid said...

kakyong meletop...Puan Fid tu sapa???den ka?ke bukan den???teman erk??

ada berapa Fid baca blog kakyong meletop?

atty's said...

rajinnya kyong nie

reen said...

ke57...mcm ulangtahun kmerdekaan la...hahaha....rajin sngguh!!:)

syayassir said...

wah? saya di tempat ke 23? rajin sungguh saya buka blog kak yong kan? iye lah, baca sekali terus nak baca berkali2... :P

nadnye said...

k Yong nie mmg rajin.. makin meriah yea..

kakyong said...

ummumishkah,
heheh.. tu la :D , utk diri ku juga, lepas ni kena lah rajin2 melawat blog2 yg dlm senarai ni...

Fid,
hanya anda lah Puan Fid yg ada dlm link daku buat masa ini... ;)

atty (kena panggil kak atty ni),
heheh, just nak bg tau, saya memang akauntan yg bertauliah utk buat koje2 analisa... ;;)

Reen,
:D

syayassir,
tu la daku pun terkuzut jugak, sbb mu baru jer jengah ke mari... ;)

nadnye,
cuba2 bagi kawan2 rasa meriah.. walhal daku 'meriah' di rumah dgn anak2.. makin takdan nak marathon spt selalu..

SyahNur said...

waduh.. rajinnye kakyong! tercarik2 juga, ade ke sy ni dlm senarai... alamak.. ranking no.49?? jauhnye.. huhu...

yatie chomeyl said...

yea yea..no 7 hik3x no bertuah tu ;)

sitisifir10 said...

psss.....antara yg bg komen di atas, sayalah yang paling mantap sekali *mode berlagak*

MiszMama a.k.a Haslynda said...

saye nye tak masuk list lagi..start ari ni nak bg komen byk2 lah pd n3 kakyong..hehehe :D

Zuhaini said...

ni senarai pengomen tegar ke..?

oh.. kenapalah saya tak termasuk top 70! :( sedih ni...

kakyong said...

salam semua...

SILA MAKLUM INI BUKAN LIST PENGOMEN TEGAR.. ni list yg rajin berkunjung.. consider top 70 yg rajin melawat ke Catatan Ibu..

List pengomen akan dikeluarkan jap lagi.. TUNGGGUUUu... ;)

Rajin ziarah, belum tentu rajin mengomen... ;;)

syahadah said...

yey ya..no 17 yey yaaa!!
kak yong ..lps ni nak beat no satu..ekekekek

siti azura said...

Kak yong, rajinnyer wat ranking tu.
Resepi wat homemade mee ada sy tepekkan. Buatla sendiri, puas ati. Terjamin untuk anak2... Good Luck!

Precious said...

Eh eh ... tak dek pun aku kat sini. Aku tak rajin jalan ke sini eh! Ok pas nih aku lebih rajin hop2 ek!

Lady Qay said...

wahh kak yong qay pun ader gaks kerrr..hehe lps ni ku akn btmbh rjin mnjguk...

kakyong said...

Queen-Precious,
mungkin sebelum ni menjengah dari MBP kot.. sbb tu 'mr histats' tak trace ur blog link..

SyahNur,
ranking kedatangan jauh ke belakang, tp Syahnur rajin mengomen.. nanti tengok kat ranking Pengomen tegar pulak..

kakyong said...

yatie Chomeyl,
tu lah, masa tengah memboyot, koje menjelajah dr 1 blog ke 1 blog.. ni dlm pantang pun masih menjelajah.. heheh, memang mommy blogger tegar ni..

siti sifir,
tu bukan pengomen terbanyak.. heheh.. tu lah cik siti rajin promo blog kakyong.. tu yg ramai dtg dr blog siti sifir..

syhadah,
jgn koje dok merempit blog je, nanti koje rumah tak siap... hiiii :))

siti azura,
mekasih resepi mee homemade itu.. nanti ku jengah.. bila ku buat nanti ku tepek diblog yer.. ;)

Misz Mama,
u baru lagi, usah la terasa apa2..

zuhaini,
usah le sedey.. u tak dlm list top 70 pun, kakyong tetap jenguk blog ibu alia.. ;)

Qay,
sila lah, rajin2 tinggalkan komen.. boleh beat top 10 pengomen tegar..

Fid said...

ohh saya ya??kahkahkahkah

Yan said...

aisey.. terkuar dr top 10//// sipi je.. hehehe

MaMaMi said...

Adussss...sungguh merundum kedudukan ku itu..huhuhu..

U-jin said...

kih2...belum cukup tegar lagi ni...tangga 29

sitisifir10 said...

huhu...maksud saya yg bg komen dalam entry ni saja...kih kih

Mama Shinta Musraika said...

Salam kakyong..

wah.. ramainya kengkawan kakyong!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .