Friday, June 26, 2009

Home » » 173 My Chocolate Muffins's giveaway

173 My Chocolate Muffins's giveaway

Beberapa hari lepas kakyong blogwalking, dok tengok ramai lah kawan2 blog yang dok buat entri gievaway.

Tak tau masa kat blog sape, ternampak banner chomeyl ni.. * actually dah gantung banner giveaway ni di Catatan Ibu beberapa hari yang lepas, gantung jer dulu sebab takde mood nak buat entry *

jengah le blog ni... belek punya belek rupanya si empunya blog adalah anak gadis cilik yang masih berusia 16 tahun. Si gadis cilik ni nick nya Syazwi Al-Jabri *not so sure nama betui @ samaran* . Tag line blog nyer pun simple dan menarik. Bertuah lah ibu nya si Syazwi, muda2 lagi puterinya dah minat pada kerja2 tangan ni... sejuk perut ibu mengandung.
klik pada foto untuk ke link Syazwi Al-Jabri
memandangkan blog si gadis cilik ni masih baru, maka habis ku khatamkan semua entry blog beliau.. * tapi malas melanda tu yang hari ni baru rasa nak buat entri pasal giveaway si gadis cilik ni*
Mommies yang suka giveaway, jom join.. tarikh tutup 29 Jun 2009. * ada masa lagi ni... ;;) *
Tadaaaa... don't you think these is sweet & lovely... hadiah comel buatan tangan seorang gadis cilik, jika dijadikan 'headgear' untuk anak dara tecik ku Anis.. mesti HEBAT kan.... /hmm the giveaway inclusive beg yang tergantung di dahan kayu tu juga... ;)

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

ummumishkah said...

banyak betul giveaway lately kan kak yong? Anyway good luck!

silversarina said...

Emmmm rajin dan baiknya bloggers yang buat giveaway dari hasil tangan sendiri , akak lah mau kucing bertanduk tak dapat nak buat giveaway macam tu .. keras tangan akak ni..hihi.

nikhazifah said...

wah..kagum nye ngan adik tu..nanti ku jalan2 kat blog dia..tq kakyong..rajin ye ...

yatie chomeyl said...
This comment has been removed by the author.
yatie chomeyl said...

gd luck kyong..yg ni yatie x join sbb takder anak dara hnak dipakaikan benda2 chomeyl tuh hehe.

nadnye said...

good luck .. Kak Yong..

miela77 said...

salam....iela pun tengah rancang nak wat giveaway or contest...sempena pembukaan blog kedaimiela77 nanti...mungkin dlm bulan tujuh...iela dpt supply tudung n ikan pekasam...nak jual online...mana tau leh tambah2 pendapatan...

Noy said...

noy malas dah nak join contest..sejak semenjak ada participants mention yg contest utk MALAYSIAN...waaaaa...

syahadah said...

gud luck kak yong..tk smpt nk buat enrty pasal nila..

Precious said...

Eh eh dlm sibuk2pun sempat gak komen bebagai2 eh! Thanks a lot ler ... your komen tu amat I hargai. Masuk kontes giveaway hek? Semoga berjaya!
I ni baru aje balik dr Tg Malim ni ...

kakyong said...

UmmuMishkah,
yer, bnyk benor giveaway bulan Jun ni.. tingin nak masuk byk2.. :)) (tamak lah pulak).. tp idea takde..

kak rina,
akak tak yah buat giveaway... citer2 dr penaglaman akak pun dah cukup bermakna utk tatapan peminat blog akak... ;)

nik,
tu la muda belia lagi dah pandai kerja2 tgn ni, kalo diteruskan, memang cerah gilang-gemilang masa depan.

yatie chomeyl,
mak dia kan ade... :))

nadnye,
thanks :)

iela,
buat le lambat sikit, berlambak benor org buat giveaway ni...
bsness pekasam, senang ke nak handle bab pos-mengepos nih...
ari tu ade kwn suggest kakyong buat business biskut arab online...
tak kuasa.. sbbnya yg dulu pernah pos kat kawan, hancus berderai, sopek2 abis kuehnya.. buat akal jer la kuih tu sedap... :))

Noy,
kalo luor dr m'sia tu, depa malas nak tgg kos postage.. tp ade juga organisor yg mentioned kalo luor m'sia, kena tanggung kos penghantaran
tp yg si manis 16 ni takde plak bg syarat org m'sia or planet lain... ;;)

syahadah.,
sempat lagi ni.. esok baru 29... heheh :)

kak Precious,
tu masa tgh bengong2 pala.. utk meredakan nya mulalah meroyan ke blog kwn2..
n3 akak pendek2, pastu takde WV, jadi lagi cepat lah daku mengomen... :D
kalo yg ade WV tu, max 3 jer lah, tp kalo 2 kali silap taip WV, bye2 lah, memang malas nak tinggalkan komen.. baca sajer lah..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .