Tuesday, June 2, 2009

Home » » 146 Paging to Anne & zh-ena

146 Paging to Anne & zh-ena

foto 1
foto 2

salam kawan-kawan ibu,

Terima kasih kerana menjadi kawan-kawan ibu @ my dearest followers... sehingga semalam, 1 Jun 2009, followers ibu telah meningkat ke angka 115 orang. Daripada 115, ada 3 followers yang ibu tidak dapat kenalpasti link-blog nyer..

2 orang yang seperti dalam foto 1 & seorang yang follow secara private... *siapa kah dikau... kenapa sembunyi.... senyumkenyit *

Kalo terbaca, sila lah menyahut yer.. & tinggalkan link anda di kotak komen..

Sekian, terima kasih.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

Zuhaini said...

oh.. saya cuba klik pada Zhena tu (pasal dia cute!).. dia ada maklumat : follow blog sekian sekian.. tapi link dia x da.. tau tak maksudnya apa tak, kak yong...? hihi... maksudnya, dia x da blog! serious. last time, adik saya x dak blog, tapi dia follow pakai akaun gogle dia.. :) itu la jadi gitu.. :)

*saya rasa la.. :)

kakyong said...

salam zuhaini,
ade juga sblm ni follower yg kes mcm ni, tp bila kakyong click2 pd blog yg dia follow, kakyong jumpa link dia dlm blog yg dia follow tu.. so dpt le kakyong jejak link dia.. masalah nya, yg 2 ni memang sungguh2 tidak dpt dijejaki... hehehh :))

atty's said...

nie link blog zh -ena..
suka dia niceperson..
http://zh-bucuk.blogspot.com/

SyahNur said...

bagus la kak yong.. menjejak kawan2 di alam maya.. hehe.. gud job!

kakyong said...

salam atty,

mekasih.. Anne ni tak tahu siapa kah gerangannyer... ;)

Syahnur,
dah dia add jadi followers, kena lah juga amik tahu... :)

kakyong said...

sudah jumpa link Anne..
masa nak log in ke oggix chatbox.. nampak new user baru register nama Anne.. so hentam jer click kat blog tu.. heheh... memang foto profil sama... yes yes.. berakhir juga pencarian daku... :D

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .