Friday, July 31, 2009

Home » » 207 Award Kawan Ibu Terhebat ~ untuk semua Followers

207 Award Kawan Ibu Terhebat ~ untuk semua Followers

ENTRI TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH YER

STICKY MODE

Buat semua kawan-kawan ibu

  • yang rajin singgah ke Catatan Ibu,
  • yang rajin membaca Catatan Ibu
  • yang rajin beramah-mesra di kotak komen Catatan Ibu
  • yang ada dalam senarai kawan ibu @ Followers

Sudilah menerima award di bawah ni Insya Allah, semoga perkenalan kita berkekalan.

* award itu saiznya agak besar, jadi pandai2 lah kecikkan nyer yer...

kakyong suka award tu nampak besar * /blush

TAMBAHAN

Award ini eksklusif untuk KAWAN-KAWAN IBU sahaja... tidak untuk di forward2 yer... Ibu expected at least 100 orang Kawan Ibu TerHebat kutip award ni, kalau boleh semua followers Catatan Ibu, sila ambil yer...

Award ini memang direka khas untuk Followers atau kakyong lebih suka sebut sebagai 'KAWAN IBU'.. org selalu buat award Great Fllowers etc.. tapi kakyong guna 'anda KAWAN IBU TERHEBAT'. Selepas ni, sesiapa jua yang jadi Followers Catatan Ibu wajib ambil award ini... ;)


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

76 kawan ibu yang hebat:

Mrs.Anne said...

:x cantik award kak yong buat .. nak tampal kat blog ni. :D

ibu umairah said...

kak yong,ibu nak amik gak lahh!!!so nicee.....

yatie chomeyl said...

dtg ngutip award... nanti akan digantung di blog ;)

ummumishkah said...

so sweet award ni.. comell
suker!

U-jin said...

award puzzle...buleh amik ke...hehe..nak amik ni..nak amik..

syahadah said...

tima kcih...nama mu harum di blog ku...hehehe

Ummi Hanie said...

kakyong ni xde prkataan laen nk describe..mmg rajin ... ade2 jer idea nk update blog , create award dan mcm2 lahh .. nak2 tang analisis tu mmg xleh lawan ahh..

terimekaseh yer utk award tu ..mmg hebat ;)

AshAnas said...

shira kutip award ni ek kak yong... :D

QIQA said...

saya org baru dalam bab2 blog ni...kutip2 award ni cam mn...just main kutip aje ke atau k.yong yg bagi atau pilih pada follower..???

CT said...

wah....baiknya kakyong, hmmm am i included?

anyway...arini nak clickclickclick nanang kakyong tapi x keluar plak...

nanti kite cuba lagi ek

sweetfiza said...

fiza dah ambik award ni ...
dan telah digantung di blogku itew...

boleh kan...kan...kan...heheheh....

kakyong said...

Terima kasih pada kawan ibu yang telah mengambil award. :X

QIQA/CT,
Award ni memang KHAS untuk semua followers @ kawan ibu.. copy & paste it in ur blog... semudah itu jer..

selepas ni siapa yg jd followers harus ambil award ni.

Precious said...

Eee ... ada award ler!

UmmiKhayra said...

Salam Kak Yong,
Award yang cute2 kat sticky mode dah amik. Award yang kat atas ni pun nak amik. Comeinya... Saya dalam process nak tempek kat sidebar.. terima kasih ye kak yong... ni buat makin bertambah sayang ni.... :X

MAMASYAZA said...

tq so much kak yong...cayanggg kak yong

.:Fae-Yust:. said...

Hhehe... nak nak Award yg cun tu, saya dtg amek ye KakYong! Thanks

:D

nadnye said...

tq Kak Yong..

Watie Aziz said...

tq kak yong ..sukalah tgk the puzzle ...kreatif nehhh :D

nanti watie tempek dlm blog kay!! thanks again...

ummiaqeef said...

ummiaqeef dpt jgk ke award ni? hehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mama kutip dulu yer... nanti mama gantung kat ruang award MaMaQayPo

10 said...

utk 'org' jugak ek... mekasih kakyong... tantek...

iNa said...

kak yong.. :) ina br je jd follower akak...
leh ke maik award ni??heheheh..

iNa said...

typo lak..huhu......----> maik --> amik

MyHasla said...

bib... kak has dah amik & dah tepek dah kat blog kak has. Besar tu!!! hehehe!
Anyway TQ bib!

nikhazifah said...

tq kakyong

atty's said...

kyong..kty amik ye..

nurdaniella said...

salam kak yong, sori terlambat masuk.. bukannya sengaja tapi masalah wi-fi kat ofis nih.. award ni untuk saya jugak ker?? saya ambik yer.. terima kasih banyak2.. :-*

Mama Nazhan said...

kak yong...nampaknya kena jadi follower jugak ler yer utk dptkan award ni... :D

سُمَيَّة وصَفِيَّة said...

ahaks... ni award pertama yang kita ambik dan tampalkan dalam blog kiter.. thanks ya kak yong sebab sudi buat award untuk kekawan kak yong yang hebat.. apapun kak yong memang hebat...

umi nuha said...

slm kakyong, singgah pg2 ni nk kutip award :-)
thanks..

MaMaMi said...

Salam kyong,

sooooooo sweet of u kak.... sayang akak. Makmi amik erk...smooochhh!!

fiza said...

TQ KakYong, so sweetttt :-)

MamaAirell said...

TQ KAK YONG, BANGGA BETUL DAPAT AWARD NI....:X

MiszMama@Haslinda said...

kakyong, cantik, esklusif gitu..nanti kite amik ye.

MiszMama@Haslinda said...

kak yong, lupe nak bagitau.. i'm Back!!!!!hihi

Ummi Hanie said...

kakyong...menyelits cni japp...

ade tag utk mu ..sile jengah2 sane yer..TQ

maaf blum tempek award kkyong yer..jgn kecik ati..Hanie nk update blog sndri pun hampir xde mase..huhuu

Ummi Hanie said...

salam kakyong,

entry ttg ini sdg dlm proses yer..TQVM

zieha said...

hehehe..ku sedang dalam proses utk menjadi yg terhebat..hehehe..acah je..kita mmg kureng time dan ligat mcm k.yong layan blog ler nie..sibuk skits..tks..for the award..:))

damaiinx said...

salam kakyong..byknyer kekawan kakyong yg hebat ! nak tahu gak maner yg...shbt paling all best !

SuRiA said...

hye kak yong cayok-cayok thank u erk org pertame yg bg award kat caye luv u...

Mama Shinta Musraika said...

salam kakyong,

ku dtg ambik adward.. ku yg ke 100 ke? :)

reen said...

aduss...lembab skit r nk bukak n3 akak ni..huhuhu...
baru dpt info ni...

Anonymous said...

chem ambik adward tu lah ya..so cute lah

QIQA said...

saya dah ambik award tu...boleh lagi grab...karang pandai2 aje dia ni

RHEA said...

kak yong..
rhea ni.. boleh ker amek award ni e?

:)

kakyong said...

Rhea & yg lelain,

kawan2 ibu yg belum ambil award ini.
sila ambil jgn lah malu2 & let me know once dah amik yer.. :D

ummiaqeef said...

tq kak yong..kite dah amik ye..:D

NaDiaH SiDeK said...

sy ambil ye award ni kak yong. trima kasih! :X

aKu PeNcHEnTa said...

kak yong saya amik yek award nie..ni award pertama nie..time kasih

bigeyes said...

salam kak yong

sila ke
http://bigeyesshop.blogspot.com/

kak zaa said...

kak yong.:
kak zaa dah ponggah award tuu..
maaf yerk lama bebenor baru dpt ponggah..
tima kasih yer

ida said...

yeye dapat award yg cun. nak ambik nak ambik timakasih kakyong. suke suke suke

Fariena said...

ok dh amik award nie...thanks

:)

mamadanish78 said...

tq..kawan ibu dah amik dah award yg cute ni....

al-qamar said...

salam kak yong, saya dah ambil award dari kak yong.

terima kasih kak yong :)

Dayah said...

kakyong..saya qualified kan dpt award ni..heheh
nanti saya tempek kat blog ok..terima kasih...muaahhhh

ibu dania said...

salam kak yong.. zai baru je follow akak.. sudi lah kiranya terima zai jadik kawan akak yer??? x( x(......

Rahsidah Arbain said...

Wa'alaikumussalam,

Ya, salam kenalan kakyong.

Kakyong mungkin tak kenal suami kak, dia mula kerja di UUM 1993, automasi library.

Kawan kakyong tu bahagian mana? nanti kak tanya kawan mengajar di bhg biokimia.

adianiez AIDA said...

aida amik and tempek kat blog ari ni...
timasih kak.
insya'Allah, aida gi perak, nak visit kak yong.
ada ura-ura hubby aida nak kena transfer taiping...
tak tau lagi, tgh tunggu JPA panggil lapor diri...

Rahsidah Arbain said...

Ya kakyong, selalunya orang baru lambat sikit nak kenal orang lama sebab ramai. Ambil masa sikit untuk kenal semua. W/b/pun library ada rekod semua staf, tak jadi masalah untuk mencari maklumat staf.
Orang lain mudah cari dia sebab KP(Ketua Pustakawan) satu je.

Boleh ke ambil award tu kakyong? sebab baru je berkenalan...

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak yong...sebenrnya yang buat award ni lah yg patut dapt awrd ibu terhebat..saya fikir2 juga..sempat kak yong urus smua masa..rasa termotivasi pulak dengan kak yong ni...terima kasih byk2 kak yong..saya amik dan kumpul je nnt baru saya tempeks yea.

UmmiQaisara said...

kak yong.
ummi bule ambik gak ke award tu..??

Che Ku Rosmiza said...

kak yong,dah ambik dh..tq so much!!

UmmiQaisara said...

kak yong,dah ambik dh..tq so much!!

azarre said...

Cantik sangat award tu... salam sahabat...

rossizam said...

baru tgk award ni..
ros amik yer..

ummiluqman said...

saya amik ye..tq kak yong..dah lama tak berblog asik busy berjalan+buat keje rumah..harap kak yong sentiasa sihat

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kak yong...nak amik award tu yek...hihihi..cantik n unik award tuh...salam kenal

kakyong said...

mamaDamia aka haiza ni siapa yer?
x nampak pun dlm list follower..?!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tu norhaizamiah tu saya ler...:P

maklang said...

eh...maklang nak jugak!:)

fazahra said...

rajin sungguhler k.yong ni..

sbg follower saya dgn bangganyer menerima award ini..chewah..i love u k.yong..keep up ur excellent work !!

sharewithOya said...

kak yong, yang nama suraya tu saya ker... kalo kak yong nak address link saya, ini lah dia...
http://sharewithoya.blogspot.com

nanti saya amik gak award dari kak yong toche toche.... suka la...

RHEA said...

kak yong..

rhea da amek award..
nnt datang jenguk yer...

hadina said...

kak yong..ina dtg nak amik award.. ;;)
comel lah award ni.
kak yong mmg kreatif..:)

nza said...

nk amnik segan lak kakyong..dh lame gak jd follower kakyong bt jrg le ngomen..bolh ambik ke nih... :D

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .